Nowości:

Schładzarki to niezbędne urządzenie w każdej kuchni

Schładzarki to niezbędne urządzenie w każdej kuchni

Schładzarki to niezbędne urządzenie w każdej kuchni

Gościem specjalnym każdej dobrze doposażonej kuchni jest schładzarka.
Zaopatrywane są w nią restauracje serwujące obiady, lodziarnie podające lody które już przygotowane czekają na klientów właśnie w takich urządzeniach, czy nawet bary podające zimne piwo w gorące dni. Schładzarki jak nazwa wskazuje ma za zadanie schładzać produkty które do niej włożymy w jak najszybszym czasie. Po zamrożeniu naszych gotowych potraw mamy pewność że nie rozwiną się nam żadne bakterie ponieważ są one zwalczane po przez szybką zmianę z temperatury dodatniej do ujemnej. Dzięki temu procesowi klienci restauracji czy my sami nie musimy się niczego obawiać. Schładzarka szokowa potrafi obniżyć temperatury dań z dziewięćdziesięciu stopni do trzech w zaledwie półtora godziny od włożenia, natomiast samo zamrożenie do aż -18°C czy w niektórych wersjach nawet więcej zabiera zaledwie do pięciu godzin. Świetnym aspektem w tych urządzeniach jest fakt iż nie musimy obawiać się o walory smakowe naszych produktów gdyż to właśnie szybki czas schładzania nie pozwala ich zatracić.

kluczowe frazy: Niezawodny sterownik schładzarki do mleka, Dochodzenie odszkodowań górniczych w Koninie, środek tezauryzacji, krzem sieć krystaliczna